Menu Sluiten

Over ons

brainstorming-businesswomen-colleagues-1093913

over Blocknowledgy

Blocknowledgy helpt bedrijven om snel, gedegen en interactief verbeterpotentieel te ontdekken in een organisatie door de mogelijkheden van Blockchain technologie te begrijpen, toe te passen en te gebruiken.

achievement-adults-african-descent-1056552

onze aanpak

Blockchain technologie maakt het mogelijk om administraties over verschillende organisaties betrouwbaar te delen door enkele belangrijke principes. Om dit toe kunnen passen, is een basisbegrip nodig binnen een organisatie. Op een interactieve wijze nemen we met behulp van gamification teams mee in de werking van Blockchain. zie The Blockchain Challenge. We gebruiken technieken die Start-ups gebruiken om snel en zonder verspilling te komen tot voorstellen voor verbetering. zie The Blockchain Canvas. Een ervaren team van business, Finance en IT consultants staat vervolgens tot uw beschikking bij het toetreden tot het Blockchain tijdperk.

The Team

Marco Sprenkels

Marco is een ervaren Startup ondernemer en Blockchain adviseur: door de wol geverfd bij EY,  VP Business Development Europe bij J2 Global (nasdaq: JCOM) en heeft als methode The Lean Startup in het Brabantse Startup Ecosysteem geïntroduceerd. Gespecialiseerd in Business Modelling

Jos Burkx

Jos is een coach, aanjager, leider en adviseur die door opleidingen en ervaringen brede kennis opgedaan heeft van (change)management, coaching, leidinggeven, sales en marketing. Jos streeft er naar om doelen helder te krijgen en om ze te behalen door het beste uit mensen, processen en organisaties te halen.

Andy Lo Tam Loi

I passionately believe that innovation is key to add value to society, business success and growth. That is what innovation should be all about. Through visual and design thinking (management)methodologies I enable teams to be more creative to create the innovation they and their customers so hardly need.

Pim Bezemer

Pim Is een ervaren Interim Finance Manager (Register Accountant in Business), met brede ervaring in Controlling, Treasury en Compliance. Pim is gepassioneerd over coaching, innovatie en verbetering en bouwt graag mee aan nieuwe organisaties. Heeft aan diverse opdrachten in het buitenland meegewerkt in zowel West-Afrika, Noord-Amerika en Azië